Roaring Dinners zijn tussen 14 augustus en 12 september te vinden in Het Sieraad. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tafelen feestgangers om 17:30 uur en zondag mag vanaf 12:30 uur de champagne open. Tafels zijn nu te reserveren via de knop rechts onderin. Vegetarisch, veganistisch of andere dieetwensen? Laat het ons weten op de checkout pagina tijdens het reserveren.

Roaring party & diner

5 gangen + amuse
tafelwater
brood & huisgemaakte boter

prijs: €149,50 per persoon

Naast glazen champagne worden de gerechten vergezeld door extravagant entertainment van acrobaten, artiesten en muzikanten. Iedere avond wordt gevuld door live muziek van artiesten met een vintage vibe. Corona staat dansen niet toe, maar ook aan tafel wordt het intens genieten.

Het Sieraad

De roaring Twenties in een oude ambachtsschool? Wie zijn ogen open houdt snap precies waarom. De grafische lijnen van Art Deco vind je in elk hoekje, iedere gang en bij elk eentree terug. Het Sieraad werd in 1921 gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School, het Art Deco van Mokum. En vanaf 14 augustus bruist het hier onder het glazen dag van het atrium harder dan de liters champagne. De jaren twintig zijn terug.

Adres: Postjesweg 1, 1057 DT Amsterdam // Locatie