Wil je iets bijzonders doen met je team, familie of je collega’s? Dan is Roaring Dinners het event dat je moet meemaken.

Famous Flavours en Daalder Culinair luiden samen de moderne twenties in. Iedere week wordt er een exclusief vijfgangendiner geserveerd van een Nederlandse sterrenchef samen met Roaring entertainment. Afhankelijk van wanneer je komt, kun je shows van Jan Vayne, The Roaring Cats of Natty’s Solid Four uit de UK verwachten. In het Sieraad bruist het van alle kanten, misschien vind jij de casino, en spot je de geheime speak easy.

Prijzen vanaf €178 exclusief BTW voor entree, diner en een wijnarrangement. Het is mogelijk het arrangement uit te breiden met een aperitief, borrel, na-borrel of after party. 

Vip

Iedere avond is er een VIP-tafel beschikbaar voor maximaal 8 personen, wij zorgen dat het je aan niets te kort komt met oesters, champagne en onze onverdeelde aandacht. 

Neem contact met ons op

Vanaf 10 personen is het al mogelijk om een groepsboeking te maken, neem contact met ons op en wij maken graag een passend aanbod voor je zodat jij kan komen genieten van de Roaring Twenties! Neem contact op via onderstaande knop en wij zullen zorgen voor een swingend aanbod. It’s a date!

Mail ons