Cool, wild en Hep Swingin Jazz-band met zang, contrabas, piano en trompet (ook bekend als Natty Congeroo and the Flames of Rhythm als 6-koppige band) is één van de toonaangevende swingbands in Europa en daarbuiten. Ze treden regelmatig op voor grote internationale festivals, prestigieuze vintage-evenementen en swingdansen.

Solid Four en The Flames hebben een reputatie opgebouwd als een topfestival/party Swingband vanwege hun energieke optredens en meeslepende publiekservaringen. Het repertoire van de band bestaat uit strakke originele nummers, met een selectie van en explosieve interpretaties van klassieke Hot Jazz, Swing, Rhythm ’n’ Blues en Gospel nummers uit het gouden tijdperk van deze muziek in de jaren dertig en veertig.

Naast een reputatie voor een warm authentiek geluid staat de band ook bekend om zijn unieke gevoel voor stijl en presentatie met zijn leden tot in de puntjes gekleed in scherpe en excentrieke op maat gemaakte vintage kleding.

De band wordt geleid door de legendarische showman Natty Congeroo; een populaire, stijlvolle en flamboyante zanger/danser/dj en allround Hep Cat!