2 september - 5 september
Donderdag tot en met Zaterdag: aanvang: 17:30 | Zondag: aanvang: 14:00
Arturo Dalhuisen
In 2016 maakte Arturo Dalhuisen culinair naam als chef de cuisine van The White Room* in hotel Krasnapolsky. Met zijn frisse tonen, lichte zuren en verfijnde specerijen wist hij binnen twee jaar een eerste ster te bemachtigen. Wie zijn elegante bordjes nu wilt proeven, volgt de chef nauwlettend; Arturo kookt sinds 2020 in verschillende keukens in Amsterdam, zoals Edel.
Dennis Huwaë
Zijn technieken zijn klassiek en fijntjes; zijn inspiratie vindt hij in internationaal streetfood. Dennis Huwaë herken je direct aan zijn culinaire contradicties. In de Amsterdamse Jordaan combineert hij de kwaliteit van een sterrenrestaurant met de relaxte attitude van zijn buurtje. Het leverde Daalder* een eerste Michelinster op… met ambities voor meer.
Roaring Cats
In de jaren twintig mengden geluiden uit verschillende culturen zich tot de smeulende sound van New Orleans. Honderd jaar later volgt Roaring Cats datzelfde principe in hun tijdloze swingmuziek.